Кирил Добрев няма нищо общо с ръководството на БСП и с БСП. Нито

...
Кирил Добрев няма нищо общо с ръководството на БСП и с БСП. Нито
Коментари Харесай

Таско Ерменков: Нека да минат изборите и ще видим дали сме били прави

" Кирил Добрев няма нищо общо с управлението на БСП и с БСП. Нито един звучен не сме изключили. Изключваме за държание, което злепоставя не само БСП, само че и политическия живот на България, както и за безчинство “.

Това съобщи в ефира на bTV Таско Ерменков, член на Изпълнителното бюро на БСП.

" Преди тъкмо 120 години в Русе " Българската работническа социалдемократическа партия “ се разделя на " тесни “ и " необятни “ социалисти. " Тесните “ са тези, които се афишират срещу Балканските войни, срещу Световните войни. Тогава стартират да печелят места в Народното събрание. Процесът на пречистване на организма не е единствено биологичен, само че и политически. Нека да минат изборите и ще забележим дали сме били прави, или не “, уточни той.

Според Таско Ерменков членове на БСП са работили срещу партията, което е довело да спада в резултатите на социалистите.

" Надявам се, че методът, по който тръгваме към тези избори, ще покажа, че БСП е тази, която се грижи за хората. Една от аргументите Българската социалистическа партия да е нападана е поради битката ни против ЛГБТ образованието в учебните заведения. Аз не желая щерка ми да ми вика " номер едно ", а на майка си - " номер две “, сподели още Ерменков, само че не уточни в кои учебници се съдържа тематиката.

 

БСП ще изиска в идващото Народно заседание таван на цените в дребната потребителска кошница.

" Табу няма. Всичко се прави хората да живеят обикновено. Уж по тази причина развиваме стопанска система, само че се оказва, че разбираме това като хаоса на неолибералния пазар без да има правила на него. Пазарната стопанска система не е безредица, а метод на живот, който би трябвало да бъде контролиран от страната и в полза на обществото, а не на обособени негови членове “, добави Таско Ерменков.

" БСП не измисля неща, които не могат да се случат. Бяхме първи в Европа, когато БСП предложи от облагите на енергийните сдружения да се заплащат обезщетения. Изведнъж това стана европейска политика “, разяснява той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР